COLOR THEME


BACKGROUND TEXTURE



ЈАВНА НАБАВКА МАЛЕ ВРЕДНОСТИ ДОБАРА БЕНЗИН

 

Право на учешће у поступку има понуђач, ако испуњава обавезне услове за учешће прописане чланом 75. став 1. и 2. Закона о јавним набавкама, и то:

1) да је регистрован код надлежног ограна, односно уписан у одговарајући регистар;
2) да он и његов законски заступник није осуђиван за неко од кривичних дела као члан организоване криминалне групе, да није осуђиван за кривична дела против привреде, кривично дело против животне средине, кривично дело против примања или давања мита, кривично дело преваре;
НАПОМЕНА: Ако је више законских заступника за сваког се доставља уверење из казнене евиденције.
3) да му није изречена мера забране обављања делатности која је на снази у време објављивања односно слања позива за подношење понуда;
4) да је измирио доспеле порезе, доприносе и друге јавне дажбине у складу са прописима Републике Србије или стране државе када има седиште на њеној територији.
5) да има важећу дозволу надлежног органа за обављање делатности која је предмет јавне набавке, ако је таква дозвола предвиђена посебним прописом. (ДОКАЗ: Важеће дозволе за обављање делатности, Лиценца за обављање делатности).
6) Понуђач је дужан да при састављању понуде изричито наведе да је поштовао обавезе које произилазе из важећих прописа о заштити на раду, запошљавању и условима рада, заштити животне средине, као и да гарантује да је ималац права интелектуалне својине.