COLOR THEME


BACKGROUND TEXTURE


Апарт хотели

Апарт хотели


Апарт хотел Mount** лоциран је у центру Копаоника, поседује 13 апартмана који одговарају потребама како пословне, тако и туристичке посете Копаонику и првенствено је намењен вишедневном боравку и припреми спортских екипа. У склопу хотела налази се и ресторан домаће кухиње на два нивоа, са укупно 90 места.
Контакт:
Телефон:
Е-mail:
Web: www.hotelmount.com

 

ЈАТ апартмани** се налазе у средишту туристичког центра и располажу са 137 апартмана, укупно 497 лежаја. У склопу ЈАТ апартмананалазе се две сале за семинаре и конгресе капацитета 100 и 50 места. Гостима хотела је на располагању ресторан, продавница, ски-сервис, паркинг, салон за масажу.
Контакт:
Телефон: ; ;
E-mail: ; 
Web: www.jatapartmani.com

 

Апартмани Конаци
Апартмани Конаци налазе се у средишту туристичког комплекса и Националног парка, у непосредној близини ски стаза. Због изванредне локације, апартмански комплекс представља центар забавног живота са великим бројем ресторана, кафића, дискотека у оквиру кога се налази супермаркет, продавнице, пошта, апотека, књижара, посластичарница и сувернирница. У понуди су и потпуно реновирани делукс апартмани опремљени по високим стандардима.
Контакт:
Телефон:
E-mail:  
Web: www.mkresort.com

 

Апарт хотел Небеске Столице 1 се налази на самој ски стази ,,Машинац", има 35 апартмана различите структуре. У оквиру објекта се налази ресторан "L`ami".

Контакт:
Телефон:
E-mail:
Web: www.nebeskastolica.rs


Апарт хотел Небеска Столица 2**** налази се на самој ски стази „Машинац”. Објекат има 41 апартман различите структуре. Поред стандардних апартмана, у оквиру објекта се налази и луксузно опремљен VIP апартман (кула), као и ресторан ,,Крчма у планини”

Контакт:
Телефон:
E-mail:
Web: www.nebeskastolica.rs

 

Апарт хотел & SPA Зонед**** налази се у викенд насељу удаљеном три километра од центра Копаоника, а садржи: рецепцију, кафе бар, ресторан, отворени паркинг, Wellness & Spa центар, салу за фитнес, играоницу, салу за семинаре капацитета 50 места, ресторан-пицерију, бесплатан превоз до ски-центра. Апарт хотел & SPA Зонед располаже са 25 апартмана и 18 соба.

Контакт:
Телефон: ,
E-mail:
Wеб: www.hotel-apart-zoned.rs

 

Апартмански комплекс Jolly Kop Mountain Village налази се у викенд насељу, удаљен 6 км од центра Копаоника. Модеран комплекс од пет зграда чини 96 апартмана и студија. У оквиру комплекса гостима су на располагању ресторан, биоскоп за децу, играоница, мини спа центар, паркинг, мини сала за семинаре, интернет, сувенирница.

Контакт:
Телефон:
E-mail: 
Web: www.jollykop.rs

 

Хотелско-апартманско насеље ,,Краљеви чардаци SPA”*** налази се у викенд насељу Копаоник, удаљено 4,5 км од центра Копаоника. У склопу комплекса „Краљеви чардаци SPA“ постоје апратмани „Краљеви чардаци SPA“ и апарт хотел „Краљев чардак“ који поседује 18 смештајних јединица, SPA i wellness centar, lobby bar, пансионски ресторан, конгресну салу капацитета до 370 места и играоницу за децу. У склопу хотелског комплекса је и 152 модерно опремљених апартмана.

Контакт:
Телефон: ; ;
E-mail: ;
Web: www.kraljevicardaci.com

 

Апартмани Мујен се налазе у викенд насељу, 3 км од комплекса ,,Конаци“, на главном путу Копаоник-Рашка. Комплекс МујЕн aпартмана чине три виле: Вила МујЕн Луx, Вила МујЕн Комфорт и Вила МујЕн Класик. Испред сваке виле обезбеђен је паркинг простор за госте хотеле, који је под видео надзором. Апартмани су  опремљени у модерном стилу, проткани елементима планинског амбијента. Гостима је на располагању ресторан, Wi-Fi, Wellness & SPA центар.

Контакт:
Телефон: ; ; 064/869 78 15;  064/869 78 16
Е-mail: ;
Web: www.mujentravel.rs

 

 

 

  •