COLOR THEME


BACKGROUND TEXTURE


Мотел-ресторан ,,Караван“

Мотел-ресторан „Караван“ располаже са 23 соба (једнокреветним, двокреветним, трокреветним и четворокреветним). Свака соба поседује wireless, LCD TV, телефон. Ресторан домаће и интернационалне кухиње „Караван“ располаже салом капацитета 80 места и баштом капацитета 60 места, што ресторан чини погодним за: семинаре, банкете, разне прославе и весеља.

Контакт:
Адреса: Предрага Вилимоновића бр. 81, Рашка
Телефон: ; ; 065/373 34 409
Е-mail:
Web: www.karavanraska.rs

Мотел-ресторан „Јагњило“

Мотел-ресторан „Јагњило“ налази се на магистралном путу Рашка-Краљево, 2 км од центра града. Располаже са 27 соба (једнокреветним, двокреветним и трокреветним, 9 соба су са ђакузи кадама). Ресторан садржи две сале капацитета 90 места од којих једна сала може служити као тераса отвореног или затвореног типа са LCD телевизорима.

Контакт:
Адреса: Ибарски пут бр. 51, Рашка
Телефон: ;

Мотел-ресторан „КМ Двори“

Мотел-ресторан „КМ Двори“ се налази у Беоцима, уз реку Ибар, на удаљености од око 7 км од града Рашке. Мотел располаже са 32 лежаја, свака соба поседује купатило, телевозор, room servis који ради 24 сата дневно. Неке собе имају терасе. У склопу мотела налази се ресторан капацитета 60 места.

Контакт:

Адреса: Беоци, Рашка
Телефон: ; 064/ 850 36 30

Мотел ,,Душанов конак“ и ,,Конак Лукс“

Мотел ,,Душанов конак“ и „Конак Лукс“ се налази на три километра од Рашке, на магистралном путу према Новом Пазару. Раполаже високо стандардизованим и комфорним апартманима и собама. Мотел поседује 65 лежаја, 32 апартмана, националну кухињу и обезбеђен паркинг. Сви апартмани и собе су климатизовани, имају купатила, мини барове, телефоне и телевизоре.

Контакт:
Адреса: Кућани бб, Рашка
Телефон: ; ; 064/ 154 34 99
Е-маil:
Web: www.konaklux.com

СУТЗР „Royal“

СУТЗР „Royal“ је смештен на раскршћу магистралних путева Београд-Рашка-Подгорица-Скопље. У склопу СУТЗР „Royal“ се налазе луксузно опремљени трокреветни апармани, двокреветне и једнокреветне собе. Сви апартмани и собе поседују купатила са топлом водом, телефон, телевизоре, мини бар. СУТЗР Royal располаже рестораном од 50 места као и маркетом разноврсне робе.

Контакт:
Адреса: Улица Ибарска бр. 28, Рашка
Телефон: ; ; 063/ 803 32 23

Мотел ,,Рудар“

Мотел ,,Рудар“ у Баљевцу, налази се на Ибарској магистрали на путу за Рашку и располаже смештајним капацитетом од 30 лежаја, рестораном капацитета 300 места и баштом са 200 места и обезбеђеним паркинг простором.

Контакт:
Адреса: Баљевац на Ибру, Рашка
Телефон: